Η εταιρεία

Ακολουθώντας ο άνθρωπος τη δύναμη του μυαλού του, έκανε μουσική την ευγένεια της ψυχής του, και έχτισε τον πολιτισμό. Εκείνο που τον βοήθησε να αφήσει το αποτύπωμά του ανεξίτηλο στους αιώνες και έκανε την γνώση αθάνατη και προσιτή σε όλους, ήταν η αξιοποίηση μια δυνατότητας που στο κύτταρό του ήταν γραμμένη. Η ανακάλυψη μια τέχνης μαγικής που με ευλάβεια έχουμε την τιμή να υπηρετούμε την τυπογραφία.

Παθιασμένοι με το Design, την Τυπογραφία και τα πρωτότυπα υλικά όπως το λινό, η δαντέλα, το χαρτί, το ξύλο, η ψάθα, ο καμβάς και το μετάξι δημιουργούμε κοινωνικά έντυπα που αντανακλούν την διάθεση και την προσωπικότητα των ανθρώπων. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από τον ενθουσιασμό που μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας δημιουργώντας «έργα τέχνης» που αξίζει να κρατήσουν οι καλεσμένοι τους.

Engraving, Βαθυτυπίες, Θερμοτυπίες, Χρωματιστά σόκορα, Καλλιγραφία είναι μερικές από τις παραδοσιακές τεχνοτροπίες που υπηρετούμε με αγάπη και σεβασμό από 1970. Στα καταστήματα της Type Center, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και το Qatar υπάρχουν απεριόριστες επιλογές σε προσκλήσεις γάμου και βάπτισης, προσκλήσεις για κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, μπομπονιέρες, ευχαριστήριες κάρτες, εταιρική ταυτότητα αλλά και κορυφαίες επιλογές για προσωποποιημένα δώρα χαραγμένα με το μονόγραμμα του παραλήπτη ή το εταιρικό λογότυπο.

Καταστήματα

Type Center Α.Β.Ε.Ε.

Πρ. Δρακάκη 11
173 41 Άγιος Δημήτριος
210 93 45 600