Υπηρεσίες

Βαθυτυπία

Η βαθυτυπία ή αλλιώς και Τυπογραφεία είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους εκτύπωσης.
Το χαρακτηριστικό της μεθόδου αυτής είναι το βάθος του γράμματος πάνω στο χαρτί.

Βαθυτυπία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χρωματιστά σόκορα

Η Type Center είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που κάνει χρωματιστά σόκορα. Είναι μια μέθοδος που κάνει μια δουλειά πραγματικά πολύτιμη. Ίσως η πιο αριστοκρατική λεπτομέρεια που μπορεί να έχει μια επαγγελματική κάρτα ή μια πρόσκληση.

Χρωματιστά σόκορα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λαμινάρισμα

Το λαμινάρισμα είναι η διαδικασία όπου κολλάμε δύο οποιαδήποτε χαρτιά μεταξύ τους για να τα κάνουμε ένα. Η μέθοδος αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν θέλουμε ένα ειδικός βάρος χαρτιού, όταν θέλουμε να κάνουμε χρωματιστό σόκορο ή αν για κάποιο λόγο θέλουμε να κρύψουμε την πίσω όψη μια κάρτας.

Λαμινάρισμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γκοφρέ

Το γκοφρέ γίνετε με ένα θηλυκό – μεταλλικό κλισέ και ένα αρσενικό – πλαστικό. Το αποτέλεσμα που παίρνουμε από αυτή τη μέθοδο είναι μια ανάγλυφη, υπερυψωμένη επιφάνεια που δίνει μια τρισδιάστατη αίσθηση.

Γκοφρέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θερμοτυπία

Στην θερμοτυπία η εκτύπωση γίνεται με ένα κλισέ αρσενικό πάνω στο οποίο είναι αποτυπωμένη η εικόνα ή τα γράμματα που θέλουμε. Το χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου είναι το μεταλλικό εφέ που καμία άλλη μέθοδος δεν μπορεί να πετύχει.

Θερμοτυπία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θερμογραφία

Η θερμογραφία είναι μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση για να πάρουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα γράμματα. Μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χρώμα, σε οποιαδήποτε γραμματοσειρά.

Θερμογραφία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eco Print

Με την τεχνοτροπία EcoPrint γίνεται χάραξη στο προιόν, χωρίς χρώμα.
Τα μεγέθη των γραμμάτων είναι συγκεκριμένα και επιλέγονται ανάλογα με το μέγεθος που ταιριάζει σε κάθε προιόν.

Καλλιγραφία

Είναι πραγματικό στολίδι η χειροποίητη, παραδοσιακή καλλιγραφία με πένα εξωτερικά στους φακέλους. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε γραμματοσειρά και φυσικά χρώμα μελάνης.

Καλλιγραφία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    0
    Το Καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα