ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με τις παρακάτω εταιρείες

 • COURIER CENTER: Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης/παραλαβής : 1-3 εργάσιμες και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, απο τις 09:00 έως τις 17:00.
 • BOX NOW: locker pickup 24/7 
  Παράλαβε όπου,όπως, όποτε εσύ θες επιλέγοντας ένα από τα 1.200+ lockers πανελλαδικά
 • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
  Παρέλαβε από όποιο κατάστημα της TYPE CENTER σε εξυπηρετεί
  Golden Hall, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Άγιος Δημήτριος εντός Αττικής και στην Μητροπόλεως στην Θεσσαλονίκη

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία η Τype Center δε συνεργάζεται τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη ανεξάρτητα αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 75€.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών στις πρωτεύουσες των νομών στη Στερεά Ελλάδα και εντός 3-5 εργάσιμων ημερών σε, νησιά και απομακρυσμένες περιοχές, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό, ακόμα και νωρίτερα από τα προβλεπόμενα χρονικά όρια.

*Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

• Για παραγγελίες αξίας 75€ και άνω, τα μεταφορικά είναι Δωρεάν στην Ελλάδα.
• Για παραγγελίες κάτω των 75€, το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 5€.

  0
  Το Καλάθι σας
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα